ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ: ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ AQUAFEED24 STARFISH TROPHY 2024!

Κάλεσμα σε Προπονητές, Γονείς και Ομάδες: Συμμετάσχετε στο Aquafeed24 Starfish Trophy 2024!

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο πιο συναρπαστικό τουρνουά υδατοσφαίρισης για νέους αθλητές, το Aquafeed24 Starfish Trophy! Από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου 2024, το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Μαραθώνα θα φιλοξενήσει μια διοργάνωση γεμάτη δράση, ενθουσιασμό και αξέχαστες εμπειρίες για τους μικρούς μας πρωταγωνιστές.

Το τουρνουά αυτό απευθύνεται σε ομάδες από όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει τρεις ηλικιακές κατηγορίες: U15 (αγόρια και κορίτσια), U13 (αγόρια και κορίτσια), και U11 (μικτές ομάδες). Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες να αναδείξουν τις ικανότητές τους, να δοκιμάσουν τις αντοχές τους και να ζήσουν τη χαρά του ομαδικού αθλητισμού.

Γιατί να επιλέξετε το Aquafeed24 Starfish Trophy;

  • Αναδείξτε το ταλέντο σας: Το τουρνουά παρέχει ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον όπου οι νέοι αθλητές μπορούν να λάμψουν.
  • Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις: Η συμμετοχή σε ένα διεθνές τουρνουά είναι μια εμπειρία που κάθε παιδί θα θυμάται για μια ζωή.
  • Συναντήστε νέους φίλους: Οργανώνουμε το τουρνουά για να ενώσουμε παιδιά από διαφορετικές χώρες, καλλιεργώντας τη φιλία και τη συνεργασία.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποτελέσετε μέρος αυτής της μοναδικής διοργάνωσης! Εγγραφείτε τώρα για να διασφαλίσετε τη θέση της ομάδας σας και προετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο αθλητικό γεγονός.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και τον πλήρη οδηγό συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας starfishtrophy.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@starfishtrophy.com.

Ας κάνουμε αυτό το φθινόπωρο αξέχαστο για τους μικρούς μας αθλητές!

Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή του Aquafeed24 Starfish Trophy

 

Τι είναι το Aquafeed24 Starfish Trophy;

Το Aquafeed24 Starfish Trophy είναι ένα διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης για νέους αθλητές, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου 2024 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Μαραθώνα. Το τουρνουά απευθύνεται σε ομάδες κατηγοριών U15 (αγόρια και κορίτσια), U13 (αγόρια και κορίτσια), και U11 (μικτές ομάδες). Στόχος του τουρνουά είναι να προσφέρει στους νέους αθλητές την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους, να διασκεδάσουν, και να καλλιεργήσουν τις αξίες της συνεργασίας και της αθλητικής δεοντολογίας. Οι εγγραφές των ομάδων ξεκινούν την 1η Ιουλίου και λήγουν στις 30 Αυγούστου 2024.

Aquafeed24 Starfish Trophy Poster

Leave a Reply